24-те часа на BG: Послушният, Случайният и Сакса – бившите са полудели

24-те часа на BG: Послушният, Случайният и Сакса – бившите са полудели

Само Петър Стоянов можел да победи Румен Радев на президентските избори през ноември. Това е акцентът от последната поява на бившия президент Румен Пл

Само Петър Стоянов можел да победи Румен Радев на президентските избори през ноември. Това е акцентът от последната поява на бившия президент Румен Плевнелиев на телевизора.

Послушният министър на Бойко Борисов, който бе възнаграден с президентски мандат, сипе суперлативи по адрес на Петър Стоянов – бил вълшебен и мъдър, и не се усеща как анонсира баш шефа си – Бойко Борисов, като безсилен пред Президентски избори`2021.

Само седесарят Стоянов можел! Нима наистина ГЕРБ нямат кандидат за №1?

 

Бившият „акушер“ в българската политика Георги Първанов се опитва да „размаже“ с думи служебното правителство. И него сякаш Бойко Борисов го е качил в телевизора.

Хубаво, всеки има право на мнение, но „акушерът“ на порочни кабинети, да плюе по правителство с 55% обществено доверие, това е малко роля на „този не е в час“.

 

По-рано пък един друг бивш – Симеон Сакскобурготтски, след като осъди родината си в Страсбург, заяви: Ако някой е дал нещо за България, мисля, че съм аз!


Дали хейтърството ги е прихванало, дали подценяват българския избирател, дали са гледали историите на бушмена Кси и някакси по инерция искат да предизвикат смях, или от всичкото по малко – но в никакъв случай не е смешно. Тъжни нюанси и зависимости в българската политика в началото на есента на 2021-ва.

24rodopi.com

Снимка: pixabay.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0