24-те часа на BG: Груповият с*кс го спретнаха протестърите, ама в екстаз изпаднаха „старите кучета“!

24-те часа на BG: Груповият с*кс го спретнаха протестърите, ама в екстаз изпаднаха „старите кучета“!

Груповият се*с го спретнаха партиите на протеста, а в екстаз изпаднаха партиите на статуквото. Това се случва в последните дни на живот на 46-ото Нар

Груповият се*с го спретнаха партиите на протеста, а в екстаз изпаднаха партиите на статуквото.

Това се случва в последните дни на живот на 46-ото Народно събрание.

Първо бяха „разкритията“ за трансфер на депутати, като изводът е, че политическият алъш-вериш е много по-мазен от този при футболисти, после се случи и гласуването на инат за харчовете.

Да имаш 100 лева, но смело да пълниш в кошницата продукти за 150 лева – това го могат само българските политици, особено преди избори.

От „За и против“ на харчовете в предизборните месеци и до края на годината, новините са „подаръчни“ за пенсионерите, но реално настоящите депутати нямат сетива да доловят, че доста от тях вчера си ритаха трудовите книжки за следващия парламент.

Случилото се в Народното събрание може само да ускори процеса по създаването на нещото, от което треперят и старите, и новите партии в парламента. Иде реч за новия политически проект на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев. А зад тях е един президент, устремен към втори мандат…

Няма смисъл да припомняме процентите на обществено доверие, което получават президентът и служебното правителство и отношението на народа към депутатите.

24rodopi.com

Снимка: pixabay.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0