24-те часа на BG: В парламента си правят т.шак с Доган, той им отвръща с контра т.шак! Предизборно си ги мерят

24-те часа на BG: В парламента си правят т.шак с Доган, той им отвръща с контра т.шак! Предизборно си ги мерят

„Отстъплението на Борисов от политическата сцена създаде вакуум, който може да бъде запълнен само с колаборация, коалиция, разум и диалог”, твърди пол

„Отстъплението на Борисов от политическата сцена създаде вакуум, който може да бъде запълнен само с колаборация, коалиция, разум и диалог”, твърди политолог от телевизора.

Сиреч, Бойко Борисов си тръгнал поради надмощието на противника – партията на Слави Трифонов и протестърските партии.

Този политолог и бая други „-оги“-та и „-ози“-та просто не са в час. Кога Бойко Борисов е губел, кога е признавал надмощието на другите. Лидерът на ГЕРБ приема да се говори за „преврат“, прави се дори на мъдрец и предлага „мир“, и т. н., но никога отстъпление заради надмощието на другите.

 

В една от парламентарните комисии пък си правят т.ашак с почетния председател на ДПС Ахмед Доган, като го привикват на изслушване за летния сарай в парк „Росенец“.

Как би изглеждал Доган пред комисията – като ошашавения Иван Пилето в обясненията си за фурми и кюлчета, или достолепния дон Корлеоне пред Сенатската комисия? Никак, защото почетният председател ще се прибере от „летния сарай“ в „Боянския сарай“, но няма да се отбие през парламента. Няма да отиде. Градинарят Мехмед можел да даде повече инфо на комисията „Росенец“, защото Доган бил само гост там.

„Aхмeд Дoгaн нямa кaквo дa рaзкaжe в кoмиcиятa „Рoceнeц“, зaщoтo т. нaр. „Лeтeн Caрaй“ нямa нищo oбщo c нeгo, cпoртнa бaзa e и принaдлeжи нa двe дружecтвa. Тoвa e oпит зa дирeктнa aтaкa cпрямo г-н Дoгaн“, твърди народният представител Хамид Хамид, давайки точно определение на варианта „ако Доган отиде на изслушване в парламента“ – на кафе.

Дoгaн e прeбивaвaл в рeзидeнциятa, грижил ce e зa цвeтятa и други нacaждeния и e приeл cтoтицитe aктивиcти нa млaдeжкoтo ДПC прeз минaлaтa гoдинa нe кaтo coбcтвeник, a кaтo гocт нa oбeктa, уточнява Хамид.

Това е.

Парламентарната комисия „Росенец“ си прави т.шак с Доган, а почетният председател отговаря с контра-майтап, с мисъл за едно от яйцевидните образувания с големина около 4,5х3х2 сантиметра.

Мерят си ги. Предизборно.

Нико Ников, 24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0