214 детски усмивки зарадваха Милко Багдасаров…

214 детски усмивки зарадваха Милко Багдасаров…

По повод  първи юни, най-веселия празник, жените и младежите от БСП организираха  онлайн детски фотоконкурс ”УСМИХН

По повод  първи юни, най-веселия празник, жените и младежите от БСП организираха  онлайн детски фотоконкурс ”УСМИХНИ СЕ С МЕН”.„Децата са витамините за позитивно настроение. Тe винаги могат да ни развеселят, когато ни е най-тежко. А няма по-искрена и слънчева усмивка от детската“, споделят председателите на двете обединения – инж. Теодора Каракостова и инж. Костантина Солакова. Така се заражда идеята за първи юни да се организира най-усмихнатия конкурс.
При изключителен интерес на страница във Facebook  на областния председател на партията Милко Багдасаров бяха публикувани снимките на 214 участници във възрастовата граница от раждането до 10 години. Всички те участваха в различни категории. На база броя гласували за техните фотоси, спазвайки мотото на конкурса, течеше и класирането. В рамките  на три дни  отчитаме, че страницата е посетена от над 28 000 души, споделена над 400 пъти с над 15 300 харесвания  и хиляди коментари.
„ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ на всички деца! Благодарим за високата активност и чудесните снимки, които ни бяха изпратени. Всички деца са прекрасни и три дни изпълваха със слънчево настроение  моята фен страница. Всички те са победители, но най-големия печеливш съм аз, защото моята страница стана най-красивата страница с толкова много лъчезарни  и усмихнати деца, което е най-голямото и най- красивото богатство. Обещавам следващите дни да ги изненадам с нещо специално, подготвено за тях“, сподели Милко Багдасаров.
“Любимец“ на публиката с най-много харесвания е Васко, на 10 години. Номинация за „най-забавна“ усмивка печели четиригодишният Стивън, за „най-обаятелна“ синеокият осеммесечен Александър, а за „най – слънчева“ усмивка едногодишният Борис. За „галеник“ на публиката е определен четиригодишният Даниел, малката двегодишна Габриела печели номинация за „най-чаровна“ усмивка, а усмивката на едногодишният Исак е определена за „най-пленителна“. 
Заради противоепидемичните мерки наградите ще бъдат раздадени след съгласуване с родителите.
24rodopi.com


COMMENTS

WORDPRESS: 0