21 огнеборци участваха в потушаването на 7 пожара (снимка)

21 огнеборци участваха в потушаването на 7 пожара (снимка)

7 са пожарите в областта вчера, в локализирането и потушаването на които са участвали 21 огнеборци, съобщават от регионалния пресцен

7 са пожарите в областта вчера, в локализирането и потушаването на които са участвали 21 огнеборци, съобщават от регионалния пресцентър на МВР.
Всички произшествия са причинени от небрежна работа с огън. Селскостопанска постройка изгоряла в село Татул около 14,30 часа. Пламъците обхванали и 4 декара сухи треви и храсти. Екип на пожарната служба в Момчилград загасил огъня, преди да стигне до две сгради в близост до произшествието. Екипи на пожарната служба в Подкова, на участъка в Бенковски, 20 служители на Държавното горско стопанство, 6-има доброволци и 10 жители на Каялоба гасили пожар, обхванал 50 декара треви и храсти в землището на селото. Няма нанесени щети.
Без материални загуби са и другите пожари в землището на село Генерал Гешево, в селата Китна, Добринци и Карамфил, в кв. “Прилепци“ в Кърджали.
Два екипа на пожарните служби в Кърджали и Джебел са били изпратени вчера на помощ на колегите си в Свиленград и Харманли.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0