2021 абсурда, част 4: Дания осъди наш заради „шамари и секс“ с жена му

24rodopi.com/Общество Дания осъди кърджалиец заради „шамари и секс“ с жена му. Нашенецът бе наказан с три години и шест месеца лишаване от свобода. Р

24rodopi.com/Общество
Дания осъди кърджалиец заради „шамари и секс“ с жена му. Нашенецът бе наказан с три години и шест месеца лишаване от свобода. Решението е на Висшия съд в кралството.
Гурбетчията бил признат за виновен, че няколко пъти седмично, в период от 4 години, удрял, блъскал и ритал сина си. Извършвал и насилие спрямо съпругата си, като дори със сила я принуждавал към полов акт против волята й.
Решението на Окръжния съд в Хилерьод, а по-късно и на Висшия съд на Дания, бе признато от окръжните магистрати в Кърджали.
Понастоящем кърджалиецът излежава присъдата в затвора в Пазарджик. Година и два месеца преди изтичане на наказанието, мъжът поиска предсрочно освобождаване. В мотивите се посочват доброто му поведение, липсата на агресия, работата зад решетките. Психологът в пандиза обаче установил, че нашенецът смятал себе си за невинен, а съдебното решение за несправедливо. Въпреки, че той заявил, че при предсрочно освобождаване няма да търси реванш от съпругата си, то му бе отказано…

(Следва продължение)

COMMENTS

WORDPRESS: 0