20 отбора на ветераните в тениса започват битки в Момчилград (видео)

20 отбора на ветераните в тениса започват битки в Момчилград (видео)

Община Момчилград и местният клуб по тенис на маса "Родопи 1935" са домакини на деветото издание на Държавното първенство по тенис н

Община Момчилград и местният клуб по тенис на маса „Родопи 1935“ са домакини на деветото издание на Държавното първенство по тенис на маса за ветерани – мъже и жени. Срещите започват в петък в спортните зали, носещи имената на легендите по тенис на маса Даниела Гергелчева и Хасан Ходжаоглу,  и ще продължат до 27 септември. Участие ще вземат близо 20 отбора от цяла България.
Специални гости на откриването на първенството бяха кметът на общината Илкнур Кязим, председателят на общинския съвет Ерсин Юмер, президентът на Българска мастърс федерация Здравка Йорданова и вицепрезидентът на Международното общество на ветераните по тенис на маса Димитър Караиванов.
„Успехите на почетния ни съгражданин и легендарен спортист Даниела Гергелчева, както и високите успехи на всички наши състезатели в този спорт през годините, ни дават основание и ни амбицират да продължаваме да подпомагаме и развиваме тениса на маса в Момчилград. Пожелавам на всички участници да постигнат успехи и да бъдат устремени към нови постижения“, заяви пред състезателите кметът Илкнур Кязим.
Възпитаниците на СКТМ „Родопи”, които спечелиха призови места на провелото се в началото на месеца Държавно първенство по тенис на маса за момчета и момичета, получиха своите купи и медали от кмета Илкнур Кязим и председателя на общинския съвет Ерсин Юмер.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: