19 оферти за летен стаж! „Дънди“ пренесе студенти на 600 „виртуални“ метра под земята

19 оферти за летен стаж! „Дънди“ пренесе студенти на 600 „виртуални“ метра под земята

Дружествата на „Дънди Прешъс Металс“ в Челопеч и Крумовград представиха в Националния дворец на културата лятната си стажантска програма. Студенти от

Дружествата на „Дънди Прешъс Металс“ в Челопеч и Крумовград представиха в Националния дворец на културата лятната си стажантска програма. Студенти от различни университети се запознаха с възможностите за летен стаж в минните дружества. Посетителите на щанда на „Дънди Прешъс Металс“ бяха любезно посрещани от специалисти от отдел „Човешки ресурси и администрация“ – Николина Рашкова, ръководител „Организационно развитие“ и Христина Сеизова, „Бизнес партньор“. Представени бяха условията за кандидатстване за стаж, различните специалности и възможностите, които дружествата дават на своите стажанти, сроковете, в които могат да заявят желанието си и да кандидатстват.

Желаещите се насладиха на подземна обиколка в рудник „Челопеч“ благодарение на очилата за виртуална реалност, които успяват да пренесат хората в реална работна среда на 600 м под земята.

„Форумът, който организираме вече за 21-ви път се опитва да представи възможностите за работа или стаж на младите хора и да им покаже пазара на труда. Не само по-младите, но и по-опитните, масово не познават пазара на труда. Компаниите имат нужда от растеж в броя на своите служители, имат нужда от млади и амбициозни хора, пълни с нови идеи и желание за развитие. Тук е мястото да срещнем компаниите, които търсят своите нови служители и стажанти, със студенти, които биха искали да натрупат полезен опит и да затвърдят наученото в университета, да сложат начало на своето професионално развитие“, сподели Светлозар Петров, управител на Job Tiger, и организатор на кариерното събитие.

Стажантската програма на „Дънди Прешъс Металс“ се организира всяка година през летните месеци юли, август и септември. Студенти, завършили 2-ри курс на обучение в дадена специалност, могат да кандидатстват за желаната от тях позиция като заявят и срока, за който биха искали да работят. Компанията осигурява платен стаж на трудов договор. Стажантите получават конкретни задачи или малки проекти, които да завършат в рамките на стажа си. Всички те трупат полезни знания и опит в екипи от професионалисти, които винаги са с готовност да помагат в развитието на младите. Желаещите ще могат да кандидатстват по обявите за стажантски позиции през целия месец април.

Всеки младеж, завършил минимум 2-ри курс по съответната специалност, с желание за развитие, мотивация, отговорност и ентусиазъм може да кандидатства в една от съответните специалности: Разработка на полезни изкопаеми; Обогатяване на полезни изкопаеми; Геология; Хидрогеология; Хидротехническо строителство; Маркшайдерство и геодезия; Химия; Инженерна безопасност; Опазване на околната среда; Автоматизация; Електроенергетика и електрообзавеждане; Икономика; Право;

Връзки с обществеността и комуникации; Човешки ресурси; Счетоводство и контрол; Финанси; Доставки и логистика; Информационни технологии.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0