180 полицаи ще охраняват мача „Арда 1924“ – „Левски“ (видео)

В осигуряването на добър обществен ред, безопасно движение и пропускателния режим на "Арена Арда" за футболната среща между отборит

В осигуряването на добър обществен ред, безопасно движение и пропускателния режим на „Арена Арда“ за футболната среща между отборите на „Арда 1924“ и „Левски“, която е в Кърджали в събота на 15 август от 20 часа, са включени около 180 полицейски служители от Областната дирекция на МВР.
По повод спортното събитие днес се проведе работна срещу между представители на отдел „Охранителна полиция“, ръководството на футболния клуб домакин и фен клубове, съобщават от регионалния пресцентър на МВР.
Обсъдени са били мерки преди и по време на срещата и след нея за осъществяване на ефективен пропускателен контрол и предотвратяване на инциденти.
От Пътна полиция обръщат внимание на водачите на МПС, че при необходимост може да бъде създадена временна организация на движение между 19,30 часа и 20 часа в събота в Кърджали, като автомобилите се отклоняват от кръстовището между булевардите „Беломорски“ и „Тракия“ по „Сан Стефано“ до кръстовището между „Беломорски“ и ул.“Булаир“ в двете посоки.
Във временната организация попада и ул.“Мадара“, през която се преминава от и за село Сипей.
От Охранителна полиция напомнят, че до стадиона няма да бъдат допускани: посетители без лична карта, малолетни без родител, непълнолетни без родител или придружител, лица с административна забрана да посещават спортни мероприятия, употребили алкохол. Посетителите са задължени да не носят също опасни вещи и предмети, описани в Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0