16-годишният талант Джанер Гюнер тренира в елитния „Арда 1924“

16-годишният талант Джанер Гюнер тренира в елитния „Арда 1924“

24rodopi.bg/Момчилград/Спорт 16-годишният Джанер Гюнер от „Родопи 1935“ започна подготовка с участника в Първа лига ПФК „Арда 1924“(Кърджали), съобща

24rodopi.bg/Момчилград/Спорт

16-годишният Джанер Гюнер от „Родопи 1935“ започна подготовка с участника в Първа лига ПФК „Арда 1924“(Кърджали), съобщават от момчилградския спортен клуб, който заема второто място в аматьорската Междуобластна група Кърджали-Смолян.

През есенния полусезон Джанер бе капитан на подновилия участието си в групата мъжки тим на  „Родопи-1935“. Първите си стъпки във футбола прави именно в школата на момчилградския клуб едва на 10-годишна възраст. По-късно преминава през футболни школи в Кърджали и Турция. Силните игри на таланта не остават незабелязани, като интерес към него проявяват едни от най-добрите академии в южната ни съседка – „Алтънорду“ и „Бурса“.

Възможността, която получава Джанер да се развива в елитния „Арда 1924“ е доказателство, че Момчилград се слави с футболни таланти. Приоритет пред ръководството на „Родопи 1935“ ще продължава да бъде развитието на любимия спорт сред младите хора в Община Момчилград.

„Целта ни е да създаваме играчи, които да се развиват в професионални клубове. Пожелаваме на Джанер много лични и професионални успехи и да сбъдне най-смелите си мечти“, заявяват от „Родопи-1935“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0