150 нарушения на пътя, един дрогиран водач

150 нарушения на пътя, един дрогиран водач

654 моторни превозни средства били проверени в специализирана операция на територията на област Кърджали за времето от 26 февруари до 3

654 моторни превозни средства били проверени в специализирана операция на територията на област Кърджали за времето от 26 февруари до 3 март, съобщиха от полицията. Констатираните нарушения са 150, съставени са 19 акта, 106 фиша по Закона за движение по пътищата, били заснети 25 клипа за превишена скорост.

Бързо производство е образувано в РУ-Момчилград за управление на автомобил след употреба на алкохол, съобщиха от полицията. Около 19,30 часа в сряда за проверка в града бил спрян „Фиат“, управляван от 27-годишен. Тестът за наркотици с техническо средство отчел положителна проба за канабис. Мъжът отказал проби за химически анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление.

35-годишен с лек автомобил „БМВ“ предприел завиване в обратна посока на бул. „България“ в областния град и блъснал спрял „Мерцедес“ на 2 март около 11,30 часа. Няма пострадали, нанесени са материални щети. Тестовете за алкохол на двамата водачи са с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0