150 жрици на любовта, "средна хубост", си тръгнали доволни от къщата за гости-бардак

150 жрици на любовта, "средна хубост", си тръгнали доволни от къщата за гости-бардак

200 жрици на любовта, попадащи в „средния“ слой на проституцията в България, са били сред гостите на „къщата на любов


200 жрици на любовта, попадащи в „средния“ слой на проституцията в България, са били сред гостите на „къщата на любовта“ в района на пазара в Кърджали в последната година.

Припомняме, полицията проведе акция в къща за гости и задържа за сводничество А. А. и неговият помощник С., както и няколко млади жени.

„Идвали са момичета от къде ли не? Варна, София, Пловдив, Стара Загора… Клиенти тук търсеха и момичета, чиито тарифи са от 150 лева нагоре, но в Кърджали това е трудна работа. Една, която се котира в София за 200 лева си тръгна направо на втория ден. 60 лева е най-разумната цена за Кърджали. Повечето, които са гастролирали в Кърджали, са си тръгвали доволни. Заради това някои се връщат. Ако 200 са идвали тук през годината, 150 са си тръгнали доволни“, разказва Сиса, която е била два пъти в къщата за гости – нелегален публичен дом.

Друга от „средния слой“ жрици на любовта е 26-годишната Мони, която се появи с бум и трясък в Кърджали, обявявайки в кой хотел приема клиенти. Явно цената от 150 лева я остави дълги часове самотна в стаята и тя си тръгна рано с еднопосочен билет.

Как момичетата пристигат в Кърджали и какви пари се въртят в „къщите на любовта“ – четете подробности в „24х7 Родопи“

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0