15 нови пистолета и дрон за полицаите в Кърджали

24rodopi.bg/Общество Главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров връчи в Областната дирекция в Кърджали 15 пистолета „Валтер“ и дрон на сек

24rodopi.bg/Общество

Главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров връчи в Областната дирекция в Кърджали 15 пистолета „Валтер“ и дрон на сектор „Научно-техническа лаборатория“.

Пред ръководния състав на кърджалийската дирекция главен комисар Тодоров заяви, че това е стъпка от процеса за осигуряване на по-добро оръжие и оборудване за служителите на Министерството. Планирано е усилията за техническото модернизиране да продължат с цел създаване на условия за по-качествено изпълнение на задълженията, за подобряване на сигурността и охраната на обществения ред.

15-те служители от ОДМВР-Кърджали са сред първите, които получават новото оръжие и са заслужили това с личния си пример, високия професионализъм и резултатна работа. Главен комисар Тодоров благодари на ръководството на Областната дирекция за добрата работа за спокойното и сигурно протичане на изборния процес в областта на последния вот за народни представители. Той връчи пистолети на: комисар Стефан Караиванов, главните инспектори Юлиян Иванов и Радослав Узунов, старши инспекторите Тодор Величков, Валери Заимов, Венцислав Солаков, Сезгин Тасим, Веселин Каменов и Варадин Драгнев, инспекторите Ивайло Аргатов и Костадин Симитчиев, младши експертите Ташко Узунов и Илия Раков, младши инспекторите Красимир Календжиев и  Велислав Ефремов.

На снимката: Главен комисар Петър Тодоров, директорът на ОДМВР-Кърджали старши комисар Щерьо Милчев и служителите, получили ново въоръжение

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0