145 са клиповете за превишена скорост, един водач натоварил три крави и теле във „Форд“

145 са клиповете за превишена скорост, един водач натоварил три крави и теле във „Форд“

709 моторни превозни средства са били проверени в хода на специализирана операция в областта от 8 май до 11 май за ограничаване на п

709 моторни превозни средства са били проверени в хода на специализирана операция в областта от 8 май до 11 май за ограничаване на предпоставките за тежки пътни произшествия, съобщиха от полицията. 145 са заснетите клипове за превишена скорост, за които ще бъдат съставени електронни фишове. За други нарушения по Закона за движение по пътищата са съставени 46 акта и 304 фиша.
Незаконен превоз на животни е бил установен в хода на специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места, съобщиха от полицията. На 8 май около 22 часа в областния град бил спрян за проверка товарен „Форд“ с 38-годишен водач. Полицаи от РУ-Кърджали установили, че липсват документи и разрешителни за превозваните три крави и теле. Служители на Областната дирекция по безопасност на храните съставили акт по Закона за ветеринарномедицинската дейност.
24rodopi.comCOMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0