14 студенти ще трупат стаж в „Дънди“!

14 студенти ще трупат стаж в „Дънди“!

В началото на месец юли „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД и „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД посрещнаха своите стажанти. Студе

В началото на месец юли „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД и „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД посрещнаха своите стажанти. Студенти от различни висши учебни заведения и ученици от Частна профилирана гимназия с чуждоезиково обучение „Челопеч“ се включиха в лятната стажантска програма.

11 студенти и 5 ученици ще трупат полезен опит през лятото в отделите „Човешки ресурси и администрация“, „Връзки с обществеността“, „Комуникации“, „Доставки и логистика“ „Финанси“, „Безопасност и здраве при работа“, „Доставки и логистика“, „СМАРТ Център“, „Проучвателни дейности“ и „Технически служби“ на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД и 14 студенти в отделите „Връзки с обществеността“, „Доставки и логистика“, „Финанси“, „Опазване на околната среда“, „Безопасност и здраве при работа“, „Информационни технологии“, „Проучвателни дейности“, „Технически служби“, Технологичен отдел, „Производство рудник“ и „ИССМО“ на „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД. През месец август още няколко студенти ще стартират своя стаж в други отдели.

Всички стажанти преминаха през начален инструктаж по безопасност, проведен от служител на отдел „Безопасност и здраве при работа“ и чрез презентация от отдел „Човешки ресурси“ се запознаха с основните дейности, структура, звена и правила на двете дружества. След като получиха своите пропуски за достъп се отправиха към новите си работни места за следващите месеци, където ще подпомагат дейността на отделите, в които ще бъдат. Стажантите получиха подарък от Дружествата и бяха приветствани за добре дошли с пожелания за успешен старт на тяхната практика, по време на която ще успеят да придобият полезни знания и опит от висококвалифицирани специалисти.

Лятната стажантска програма на „Дънди Прешъс Металс“ дава отлична подготовка, която ще помогне на стажантите в университета и за тяхното професионално развитие в бъдеще.

Всяка година, превърнало се вече в традиция, „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД и „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД отварят врати и посрещат студенти и ученици от ЧПГЧО „Челопеч“ за своята стажантска програма. За стажантите дружествата осигуряват платен стаж на срочен трудов договор, безплатен транспорт от и до София за работещите в Челопеч, както и в района на Средногорието, и средства за храна в столовата на предприятието.

Мотивираните студенти, с желание за развитие и надграждане на знанията и уменията си са добре дошли в „Дънди Прешъс Металс“, където ще изживеят едно незабравимо лято, в приятна атмосфера, заобиколени от страхотни екипи и модерни технологии.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0