14-годишен подкара АТВ без регистрация

14-годишен подкара АТВ без регистрация

Неправоспособен водач с нерегистрирано моторно превозно средство е бил установен от полицейски служители на РУ-Крумовград в хода на

Неправоспособен водач с нерегистрирано моторно превозно средство е бил установен от полицейски служители на РУ-Крумовград в хода на специализирана операция. Около 15 часа в понеделник в село Пашинци бил спрян за проверка ученик, който се придвижвал с АТВ, съобщиха от областната дирекция на МВР. При справка станало ясно, че превозното средство е нерегистрирано, без табели, а водачът е 14-годишен и не притежава свидетелство за правоуправление. Група „Охранителна полиция“ в управлението продължава работата по случая.
Проверка за управление на нерегистрирано моторно превозно средство е започната в РУ-Кърджали. 55-годишен се придвижвал с „Мерцедес“ и бил спрян в хода на специализирана операция от полицейски служители, които установили, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП за липса на задължителна застраховка „Гражданска отговорност“.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0