13 задържани при акция на кърджалийски жандармеристи в селата на враждуващи фамилии

24rodopi.bg/Криминале Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките населени места и правонарушения на обще

24rodopi.bg/Криминале

Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките населени места и правонарушения на обществения ред е проведена на 21 март в селата Тъжа и Манолово, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Операцията е осъществена от служители на полицейския участък в Павел баня, съвместно със служители на Зонално жандармерийско управление – Кърджали и Държавно ловно стопанство „Мазалат“.

Извършени са проверки на 43 адреса, 123 лица и 46 моторни превозни средства, задържани са 13 лица, посочват от Дирекцията. На един от адресите са установени тютюневи акцизни стоки без бандерол.

От ОДМВР – Стара Загора посочват още, че продължава засиленото полицейско присъствие в този район. Допълнителните мерки за сигурност бяха взети след масовия побой в центъра на Казанлък на 20 март, след който един загина, а четирима са с опасност за живота. Той възникна в следствие на дългогодишна вражда между две фамилии от селата Тъжа и Манолово.

COMMENTS

WORDPRESS: 0