13 години по-късно Лили Иванова пак е в Кърджали, този път ще пее

13 години по-късно Лили Иванова пак е в Кърджали, този път ще пее

24rodopi.bg/Общество Лили Иванова ще зарадва със своите песни жителите на Кърджали тази вечер от 20:00 часа в залата на театъра. Градът край Арда бе

24rodopi.bg/Общество

Лили Иванова ще зарадва със своите песни жителите на Кърджали тази вечер от 20:00 часа в залата на театъра. Градът край Арда бе включен допълнително в програмата на турнето поради активността на нейните фенове в града край Арда.

„Поради много запитвания от почитатели на Лили Иванова от Кърджали решихме да го включим в последствие, тъй като имаше такава възможност и свободна дата както при нас, така и в театъра, където ще е самият концерт“, твърди асистентът ѝ Николай Недеков, цитиран от БТА. Билетите бяха разпродадени за близо седмица.

Примата на българската естрада посети Кърджали в края на юни 2009 г. Тогава тя бе удостоена с наградата на съществуващия тогава международен фестивал на изкуствата “Перперикон –2009”, за приноса си към българската и европейската култура. Отличието – златен пръстен, копие на бронзовия пръстен на Птоломей II Филаделф, открит при разкопките в скалния град, й бе връчено в тронната зала на Перперикон.

Националното турне на Лили Иванова започна в родния ѝ град Кубрат на 14 април. След Кърджали тя ще има концерти в Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград, Хасково, Ловеч, Шумен, Русе и Добрич. Кулминацията на турнето ще постави концертът в столичната зала „Арена София“ (доскоро известна като „Арена Армеец“) на 4 декември.

Лили Иванова е пяла в Кърджали и преди години, а в Перперек? Четете по-късно само в 24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0