12 номинации за листата на ДПС в Черноочене, водач – Делян Пеевски

24rodopi.bg/Регион 12 номинации за кандидати за народни представители от листата на ДПС бяха направени по време на разширеното заседание на Общински

24rodopi.bg/Регион

12 номинации за кандидати за народни представители от листата на ДПС бяха направени по време на разширеното заседание на Общински съвет на Движението за права и свободи – Черноочене във връзка с предстоящите предсрочни парламентарни избори на 9-и юни тази година.

За водач на кърджалийската листа структурата на ДПС единодушно предлага председателя на партията Делян Пеевски.

Издигнати бяха кандидатурите на председателите на ДПС Делян Пеевски и доц. д-р Джевдет Чакъров, настоящите народните представители в 49-ото НС от кърджалийската листа Елван Гюркаш, Байрам Байрам, Адлен Шефкед и инж. Павлин Кръстев, областния лидер на ДПС Ресми Мурад, председателя на ДПС-Черноочене  инж. Месру Мюмюн, Ферхад Ферхад, инж. Рушен Фейзула, Айдън Осман и Муса Сеидахмед.

На партийния форум присъстваха зам.-областният лидер на ДПС-Кърджали Байрам Байрам, организационният секретар на областната структура Бирол Кьосеюмер, кметът на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед, общинският председател на партията инж. Месру Мюмюн, ръководствата на Младежката структура, Женското дружество, кметове на населени места и общински съветници, избрани от листата на ДПС и други.

Общинският лидер инж. Месру Мюмюн представи решенията на Централния съвет на ДПС за процедурите и критериите за номиниране на кандидати за народни представители от листата на ДПС. Основното условие е да бъдат избираеми личности с обществен авторитет, които споделят идеите на партията и на либерализма.

В своето изказване кметът на Община Черноочене  инж. Айджан Ахмед отбелязаха, че очаква максимална мобилизация на местните структури на предстоящите предсрочни парламентарни избори в началото на месец юни.

Зам.-областният лидер на ДПС-Кърджали Байрам Байрам посочи, че през годините чернооченската организация на ДПС винаги е била еталон за добра работа и постигане на максимални резултати и ще надгради постигнатите резултати.

Исмет ИСМАИЛ, Черноочене

COMMENTS

WORDPRESS: 0