1 960 м водопровод и 896 м канализация в Момчилград и три села

24rodopi.bg/Регион Община Момчилград приключва мащабен проект по водоснабдяване и канализация на две градски улици и в три села. 386 метра водопров

24rodopi.bg/Регион

Община Момчилград приключва мащабен проект по водоснабдяване и канализация на две градски улици и в три села. 386 метра водопровод е изграден на момчилградската ул. „Кочо Чистеменски“. На ул. „Борова гора“ са поставени 360 метра водопровод и 500 метра канализация. В село Нановица са изградени 580 метра водопроводна мрежа и 146 метра канализационна. В село Равен е са положени 370 метра водопровод. В село Соколино са изградени 264 метра водопровод и 250 метра канализация. Проектът се реализира изцяло със средства от общинския бюджет.

„Изграждането на водопроводите и канализацията е част от управленската ни програма за подобряване условията на живот в Момчилград и населените места в общината. Изграждането на основна инфраструктура не е лукс, а необходимост. За съжаление в повечето случаи не можем да разчитаме на помощ от държавата, а трябва да се справяме със собствени сили“, заяви кметът на община Момчилград Илкнур Кязим.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0