Ядосаният: Имаме гурбетчии в цяла Европа, фен клуб на „Арда“ в Брюксел, а в Кърджали сме като диваци от далечни земи

Ядосаният: Имаме гурбетчии в цяла Европа, фен клуб на „Арда“ в Брюксел, а в Кърджали сме като диваци от далечни земи

Обърнати и счупени пейки. Прокарала трева от плочките на алеите. Мизерия и анархия в парка. Из читателско писмо до 24rodopi.com: „Нетърпимо е да сме

Обърнати и счупени пейки. Прокарала трева от плочките на алеите. Мизерия и анархия в парка.

Из читателско писмо до 24rodopi.com:

„Нетърпимо е да сме най-зле стопанисвания град в страната. Разликата с останалите вече е очевадна. Строежи на блокове и разбита инфраструктура. Добитък и огромни дупки по улиците. В единия квартал пред колите са крави, в другия коне, в третия автомобилите са преследвани от кучета. Парковете са в трагично състояние.

Хиляди нови кърджалийци – излезли са от селото, но селото не е излязло от тях.

В чужбина спазват правилата, а в Кърджали, в дома си, се държат като диваци, дошли от далечни земи.

Толкова безсмислени средства се хвърлят за какво ли не, а толкова не можаха да се назначат десет души общинска охрана, които да обикалят парковете заради шепата дебили, които трошат и се напиват в зоните за отдих. До седмица ще бъдат изловени. И като им се напраскат глобите, тъмните субекти ще изквичат „Анаа, чок пара това бе!“.

Няма воля, няма и смисъл. Достигам до извода, че няма смисъл да се живее в този град, оставен на произвол, в плен на една шепа безнаказани вандали, строителни предприемачи с биография на бивши чобани.

И докато в Брюксел вече имало фен клуб на „Арда“, то в Кърджали се пръкна поредната много, много опасна шахта. Намира се до Обредния дом“.

Заглавието е на редакцията

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0