Щом барабар с „войната срещу COVID-19“ се задава още една – в Черноморието, направо давайте властта на натовеца генерал Радев!

Нима министри от създаден от зор кабинет ще бъдат гарантирано по-големи „рамбовци“ във войната срещу коронавируса, а „

Нима министри от създаден от зор кабинет ще бъдат гарантирано по-големи „рамбовци“ във войната срещу коронавируса, а „бойци-експерти“ на служебно правителство ще се „огънат“ пред COVID-19!?

 

Социолози, политолози, коментатори и прочие „ози“-та и „ори“-та, които преди изборите манипулираха като партийни звена народа с неверни данни от измислени проучвания, продължават в същия дух.

Днес в голямата кошница с опорки се появи и това, че доларът бил пред рухване и това щяло да се тушира с война, и, че Черноморието ще е зона на конфликт.

Майкооо, да не чуват! Би възкликнала колоритният избирател баба Райна.

„Сега ние не трябва да се дърляме вътре (в България). Трябва да има кой да ни изведе от това положение“, казва човекът на властта.

 

Добре, щом сме пред война, подайте тогава конституционната топка на президента генерал Румен Радев. Човекът хем е възпитаник на САЩ и НАТО, хем може да поддържа диалог с Москва. Да си направи държавният глава служебно правителство, а тези дърлящите се да вървят на избори.

 

Заради една друга война, тази срещу COVID-19, „Има такъв народ“ на Слави Трифонов пък задължително трябвало да направи правителство с „Демократична България“ и хората на Мая Манолова, но и да си партнира с БСП, ДПС и 10 души, посочени от Бойко Борисов. Това пак е творение на добре стимулираните „ози“-та и „ори“-та.

Странно мислене. Нима министри от създаден кабинет от зор ще бъдат гарантирано по-големи „рамбовци“ срещу коронавирус и „бойци“ на служебно правителство!? Стига вече! Българите не са балами.

Един от клакьорите на Бойко Борисов оправда загубата му в чужбина с „експертното“ умозаключение, че на Запад нашенците били социално дъно. Д-р Цветеслава Гълъбова трябва да се погрижи за тоя. 

Между другото, ударилите социалното дъно от гетата в България бяха сред активните в изборния ден. Много интересно гласуваха/продаваха гласовете си!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0