Ще излезе ли Доган от „Сарая“, за да празнува с 300 депесари 30 години ДПС!?

Има вероятност почетният председател на ДПС Ахмед Доган да се появи на рождения ден на партията в столичен хотел днес. Това разкриха

Има вероятност почетният председател на ДПС Ахмед Доган да се появи на рождения ден на партията в столичен хотел днес. Това разкриха за 24rodopi.com източници от ДПС. Близо 400 души са поканени на тържеството.
Създателят на ДПС изявил желание да присъства на празника за 30-годишнината на партията, но Националната служба за охрана (НСО) ще реши дали Доган ще излезе от така нар. „Сарай“ в софийския квартал „Бояна“. Случвало се е той да напуска базата в „Бояна“ по различни поводи, особено в летните месеци.
Движението за права и свободи е учредено на 4 януари 1990 г. във Варна, официално партията е регистрирана на 26 март същата година. Председател е Ахмед Доган, а секретар – Йенал Бекир. Доган остава председател до 19 януари 2013 година, в момента е почетен председател.
За последно Доган говори на митинг на 19 май 2012 година в Джебел, а влезе в телевизионно студио на 21 януари същата година.
Как тогава Ахмед Доган отговори на въпроса „Кой е най-големият ви успех?“ – очаквайте по-късно само в 24rodopi.com
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0