Ще да са умни и красиви в МДПС-то, ама батковците очакват и малко работа от тях

Ще да са умни и красиви в МДПС-то, ама батковците очакват и малко работа от тях

Ще да са умни и красиви шефовете на Младежко ДПС по региони и в столицата, щом цял мандат и половина стилът им на работа беше „Ха

Ще да са умни и красиви шефовете на Младежко ДПС по региони и в столицата, щом цял мандат и половина стилът им на работа беше „Хайде да си направим селфи“.

Но и много мързеливи. Или, може би, са нерешителни да не се изложат, ако малко се назорят да информират 6-те хиляди членове на организацията какво са сторили и защо са го сторили. Май наистина се опасяват как ще изглеждат структурираните от самите тях 7-8 по-прости изречения под поредните снимки, щом като за последните си послания са заложили на остатъците от организацията на Фетхуллах Гюлен.

 

Една скоба – тази дописка няма за цел да покаже хубав или нехубав е Гюлен, добри или лоши са гюленистите или противниците на сочения за организатор на опита за преврат в Турция проповедник. Тази дописка е градивна критика към активистите на Младежко ДПС. След вчерашните решения относно предстоящата национална конференция, а и проведеното събрание в Кърджали, можеха просто да се напънат и колективно да сглобят прес релийз и да изпратят краткото съобщение до медиите от името на организацията, а не да разчитат на остатъците от гюленовия вестник „Заман“.

Не влагаме чувства и към остатъците от „Заман“, просто критикуваме мързела в Младежко ДПС.

 

Само със селфита тази работа не става. Резултатът се видя – от 22 000 членове бум-тряс до едва 6-7 хиляди.

И понеже другият якооборетен рефрен в МДПС, преди вземането на важни, по-важни, най-важни решения, гласи: „Питахме ли батковците, да не сгафим!?“, ще открехнем пердето: Батковците казват да работите, а не да разкарвате костюми! Не само да се щракате за фейса, ама и да обяснявате, аджеба, защо сте го направили.

На снимката: Кърджалийски медепесари гласуват за председател на местната структури, конференцията се състоя на 11 октомври

24rodopi.com

Другият коментар: Защо чак сега Лютви Местан призна, че в ДПС едни будалкали хората, другите правели пачки – четете тук

COMMENTS

WORDPRESS: 0