Шинаси Сюлейман: Това е денят, в който Ви казваме – благодаря от цялото си сърце!

Шинаси Сюлейман: Това е денят, в който Ви казваме – благодаря от цялото си сърце!

Лекари, зъболекари, фармацевти и всички работещи в сферата на здравеопазването в община Кирково бяха приятно изненадани с цветя и подар

Лекари, зъболекари, фармацевти и всички работещи в сферата на здравеопазването в община Кирково бяха приятно изненадани с цветя и подаръци от кмета на община Кирково Шинаси Сюлейман. Той уважи всеки един от тях, като ги поздрави лично и им пожела здраве, вяра и оптимизъм.

Поздравителният адрес на кмета на Кирково:

Уважаеми лекари и медицински специалисти,

Приемете моите искрени и най-сърдечни поздравления по повод Световния ден на здравето и професионален празник на здравния работник – 7 април.

Това е денят, в който изразяваме към Вас нашата признателност за Вашия професионализъм, отговорност и хуманност.

Това е денят, в който Ви казваме – благодаря от цялото си сърце!

Днес, в условия на разрастваща се пандемия и неизвестност за утрешния ден, Вие отново сте на първа линия в битката за нашия живот. Днес Вие сте изправени пред още по-голяма отговорност. Знам колко усилия и умения изисква това. Осъзнавам също, че решенията в тази трудна ситуация, за всички ни и за здравната система като цяло, са свързани с много напрежение и усилия. Но вярвам, че да си част от тази система не е просто избор. Убеден съм, че е призвание, за което се изисква голямо сърце и много любов към хората, за да излекуваш болката им и да им вдъхнеш надежда и увереност да продължат да живеят.

Желая на Вас и семействата Ви здраве, вяра и оптимизъм.

Бъдете горди с професията си!

Честит празник!

С уважение,

Шинаси Сюлейман – Кмет на Община Кирково


24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0