Шефът на „Хармони“: Край Кърджали възстановяваме индустриалното наследство!

Шефът на „Хармони“: Край Кърджали възстановяваме индустриалното наследство!

„С реализацията на проекта за нова Велц инсталация за преработка на цинк-съдържащи материали в град Кърджали ще осигурим разкр

„С реализацията на проекта за нова Велц инсталация за преработка на цинк-съдържащи материали в град Кърджали ще осигурим разкриването на над 54 нови работни места, ще привлечем в производствения процес перспективни млади кадри – специалисти в областта на металургията, химията, инженерството и екологията. Амбицията ни е да участваме във възстановяването на индустриалното наследство на България“. Това обяви Иван Елкин, управител на „Хармони“ ЕООД по време на официална церемония в Министерството на икономиката.
Както вече писахме, министър Лъчезар Борисов връчи четири сертификата за инвестиции клас „А“, издадени по реда на Закона за насърчаване на инвестициите. Стойността на проектите е в размер на 110 млн. лв. На официалната церемония присъстваха представители на компаниите.

Елкин благодари на министъра на икономиката и на Българската агенция за инвестиции за подкрепата от страна на държавата, както и на Община Кърджали, в чието лице фирмата срещала коректен и сериозен партньор. „Надявам се да продължим и в бъдеще доброто си сътрудничество с местната власт, тъй като общата ни цел е развитието и просперитетът на региона“, добави Иван Елкин и подчерта, че при реализирането на проекта ще бъдат приложени максимално принципите на кръгова икономика, с  високи икономически ползи и минимално въздействие върху околната среда.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0