Шести прием на проекти от фонда на „Дънди“ и Община Крумовград!

Шести прием на проекти от фонда на „Дънди“ и Община Крумовград!

Шести прием на проекти за отпускане на целево финансиране от Сдружение „Фонд за подкрепа и насърчаване на микро, малък и среден б

Шести прием на проекти за отпускане на целево финансиране от Сдружение „Фонд за подкрепа и насърчаване на микро, малък и среден бизнес в община Крумовград“ стартираха „Дънди Прешъс Металс“ и Община Крумовград.

Приемният период започва на 19 октомври. До 6 ноември всички желаещи могат да се запознаят с насоките за кандидатстване и с останалите документи и да кандидатстват за предоставяне на финансова подкрепа за осъществяване на своите проекти.

Фондът ще разглежда и финансира приоритетно проекти, свързани със създаването на устойчиви нови работни места в сферата на производството, земеделието и животновъдството.

Насрочват се консултации по проектите, които ще се провеждат на живо с представители на „Смарт А Груп“ ЕООД и „Райфайзенбанк България“ ЕАД на място.

Консултации ще се проведат на 27, 28, 29 и 30 октомври от 10 до 12 и от 14 до 16 часа в

Заседателната зала до рецепция на Рудоуправление  на „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД  на ул. „Христо Ботев“ №1.

В случай, че консултациите не могат да се проведат на живо, същите ще бъдат проведени дистанционно, онлайн, чрез видеоконферентна връзка с представители на „Смарт А Груп“ ЕООД и „Райфайзенбанк България“ ЕАД на обявените по-горе дати и часове, посочиха от Фонда.

Във връзка с предприетите от „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД мерки за хигиена и безопасност, консултациите ще се проведат при следните условия:

-Предварително записан час – може да запишете часовете си по имейл на pr@dundeeprecious.com или чрез обаждане до Хикмет Хасан – специалист „Връзки с обществеността“ на тел. 0893048991;

-Всеки желаещ, записан за консултация, изчаква началото ѝ пред сградата на „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД (пред входа на Рецепцията);

-На територията на „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД е задължително носенето на предпазна маска.

-„Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД ще осигури маска на всеки записан на място.

Насоките за кандидатстване, критериите за оценка на проектите и образци на необходимите документи са публикувани на Интернет сайта на Община Крумовград.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0