Шестима нарушили карантината

Шестима нарушили карантината

Двама са били установени да нарушават противоепидемичните мерки в село Устрен при проверки, извършени от полицейски служители в РУ-Джеб

Двама са били установени да нарушават противоепидемичните мерки в село Устрен при проверки, извършени от полицейски служители в РУ-Джебел, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Жителите на селото не били намерени на посочените от тях адреси за изтърпяване на задължителна карантина, определена от здравните власти. Още четири проверки са започнати в РУ-Кърджали с постановления на прокуратурата за нарушаване на противоепидемичните мерки. Задължителна карантина не са спазили жители на областния град и полицейски служители са установили това при проверки, извършени на 6 март.

Баща натрупа борч от 3 700 лева към детето си

Проверка за неиздължени издръжки е започната в РУ-Ардино с постановление на Районната прокуратура. 38-годишен не е изплатил на непълнолетното си дете определени по съдебен ред месечни вноски, като натрупаната сума достигнала 3700 лв. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая с оглед на чл.183, ал.1 от Наказателния кодекс.

Огнеборци гасиха комин

Екип на пожарната служба в Крумовград загасил запален комин на жилищна сграда в село Полковник Желязово, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.

Сигналът за произшествието бил подаден снощи в 20,20 часа. Няма нанесени щети.

24rodopi.com

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0