Шестима биячи в ареста! Младежи се млатят на улица, „батковци“ в… школски двор

Шестима биячи в ареста! Младежи се млатят на улица, „батковци“ в… школски двор

Шестима са задържани в РУ-Кърджали за хулигански действия при два скандала, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Около 14,30 часа

Шестима са задържани в РУ-Кърджали за хулигански действия при два скандала, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Около 14,30 часа на 5 юли в кв.“Възрожденци“ възникнал спор между две младежки компании. Свадата прераснала в сбиване, четиримата си разменили удари, а един от тях извадил законно притежаван газов пистолет, без да произвежда изстрели. Младежите на 17 г., 18 г., 19 г. и 24 г. са били задържани за срок до 24 часа в полицейското управление. Проверката по случая се извършва от сектор „Охранителна полиция“ с оглед на чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.
За същото деяние в РУ-Кърджалии са били задържани двама мъже на 25 г. и 46 г. Около 20 часа на 5 юли след скарване двамата нанесли удари на 28-годишен. Инцидентът станал в училищен двор в областния град. Извършителите са били задържани за срок до 24 часа. Работата продължава сектор „Охранителна полиция“.
24rodopi.com   

COMMENTS

WORDPRESS: 0