Шамари в „Къщата на любовта“ за… Коя има право на зайче на дупето (18+)

Шамари в „Къщата на любовта“ за… Коя има право на зайче на дупето (18+)

Шамари плющяха в съботната вечер в „Къщата на любовта“ в Кърджали след като най-оборотното момиче установи, че гастрольо

Шамари плющяха в съботната вечер в „Къщата на любовта“ в Кърджали след като най-оборотното момиче установи, че гастрольорка от Варна се опитва скоростно да я детронира, копирайки нейните оригинални хрумвания за привличане на клиенти.
Това разкри пред 24rodopi.com мераклия, който тъкмо застанал пред портата на „Къща за гости“ в широкия център на града край Арда, когато отвътре с рев излетяло чернокосо момиче. След нея пък дотичала побойничката й шибнала звучен шамар на видимо по-слабата физически жрица на любовта.


„Раздаде правосъдие точно до кафе машината, на входа. От спора разбрах, че новото момиче също си нарисувало зайче на дупето, каквото отдавна имала най-оборотната в къщата. А зайчето било нещо като парола за честите посетители на къщата. Казвали, че най-добра е „мацката със зайчето“ и от това тя имала два пъти повече клиенти от останалите. Варненката обаче се изхитрила и искала с хитрост да отклони потока към себе си. Накрая наказаната призна, че само една в къщата има право на зайче на дупето си“, разказа най-големият карък на „Къщата за мераклии“, както съседите наричат още дома за настаняване на гости. Той направил кръгом и се отдалечил от Първа любовчийска улица в Кърджали.
Всички обитатели в къщата са момичета, практикуващи древния занаят.
Съседите в шок, от сутрин до вечер чакат клиенти. „Жрици“ превзеха улица, „любовта“ е 24х7!
Къде се намира Първа любовчийска улица в Кърджали – четете по-късно тук
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: