Читателят-летовник: На Слънчев бряг сме! Чисто е като във Фанари, но няма хора с домати и сирене на плажа!

Читателят-летовник: На Слънчев бряг сме! Чисто е като във Фанари, но няма хора с домати и сирене на плажа!

„Наистина българите напълниха Черноморието, някои хотели също взеха да отварят сега, явно се пораздвижиха резервациите“,

„Наистина българите напълниха Черноморието, някои хотели също взеха да отварят сега, явно се пораздвижиха резервациите“, пише до 24rodopi.com наш читател, който е на почивка в курорта „Слънчев бряг“.


„И на Слънчев бряг, както и Свети влас е пълно с българи по плажа, както и хотелите. Отделно има много румънци, поляци, украинци и чехи. В нашия хотел капацитета е напълнен на 85% , ол инклузива е перфектен като мерки за безопасност. Пази се дистанция, сервира се от персонала, дезинфекцира се постоянно. Ври и кипи яко , наистина българите напълниха Черноморието, някои хотели също взеха да отварят сега, явно се пораздвижиха резервациите. Добре е да се знае, че все пак българина избра да почива на родното море, което тази година конкретно е изключително чисто и приятно. Поне на Слънчев бряг е точно толкова чисто, колкото в любимото Фанари, но с тази разлика, че тука няма хора на фрапенце и торба домати със сирене на плажа. И селфитата не са с таг Гърция“, пише той.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0