Четири медала в тениса за Ардино

Четири медала в тениса за Ардино

С два златни, един сребърен и един бронзов медал се завърнаха кадетките на СКТМ „Юнак“ (Ардино) от Републиканското инди

С два златни, един сребърен и един бронзов медал се завърнаха кадетките на СКТМ „Юнак“ (Ардино) от Републиканското индивидуално и отборно първенство по тенис на маса до 18 години. Надпреварата се проведе през уикенда в Горна Оряховица. 
Особено отлично се представи Цветелина Георгиева, която стана вицерепубликански шампион в личната надпревара. Във финалната среща Цветелина загуби от Калина Христова от Варна, и остана със сребърен медал. Заедно със съотборничката си Сиделя Мутлу успя да стане Републикански шампион на двойки. На финала младите ардинчанки победиха двойката Ивет Илиева и Мирослава Андронова от Две могили, и спечелиха златните медали. При смесените двойки Цветелина в тандем  с Димитър Христов от Варна взеха бронзови медали.
В личната надпревара добре се представи и Сиделя Мутлу, която загуби на четвъртфиналите от бъдещата шампионка Калина Христова.
Кадетките на СКТМ „Юнак“ бяха в състав: Цветелина Георгиева, Сиделя Мутлу, Демет Мехмед, Сечил Фейзулова, Фунда Ибрямова.
„Поради епидемичната обстановка от КОВИД 19 отборната надпревара не се проведе. Крайното класиране ще се определи от трите най-добри класирания на състезатели от даден клуб. По тези показатели ние сме най – близо до това да станем шампиони на отборното“, уточни треньорът на СКТМ „Юнак“ Бейхан Емин.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0