Четирима в ареста след побой над мъж!

Четирима в ареста след побой над мъж!

Четирима са били задържани в РУ-Кърджали след скандал и нанесена телесна повреда на 31-годишен. Инцидентът станал около 20 часа в недел

Четирима са били задържани в РУ-Кърджали след скандал и нанесена телесна повреда на 31-годишен. Инцидентът станал около 20 часа в неделя в село Воловарци, съобщиха от полицията. Пострадалият бил транспортиран и настанен в болницата в областния град с наранявания по тялото. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед. Причините за произшествието са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство по чл.129, ал.2 във връзка с ал.1 за нанесена средна телесна повреда.

За хулиганска проява 52-годишен е бил задържан в РУ-Кърджали на 26 юни. Около 16,30 часа пред търговски обект мъжът влязъл в пререкания с 68-годишен и му нанесъл удари. На инициатора на скандала е бил съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

За хулигански действия 40-годишен е бил задържан в РУ-Крумовград. В полунощ на 27 юни мъжът предизвикал семеен скандал и счупил стъкла на прозорци. Група „Охранителна полиция“ извършва проверка по случая с оглед на чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0