Честит Курбан Байрам! Да творим сърцата си за милосърдие и доброта…(поздравленията)

Честит Курбан Байрам! Да творим сърцата си за милосърдие и доброта…(поздравленията)

Кметът на Кърджали Хасан Азис честити Курбан Байрам на стотиците мюсюлмани, които тази сутрин участваха в колективната празнична мол

Кметът на Кърджали Хасан Азис честити Курбан Байрам на стотиците мюсюлмани, които тази сутрин участваха в колективната празнична молитва на футболното игрище в парк „Арпезос Север“.

Вяра, сговор и добросъседство пожелава председателят на Народното събрание ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА 

на всички мюсюлмани по случай празника Курбан Байрам. Няма по-висше благо от споделената радост, от подарената усмивка, от поисканата прошка. Няма нищо по-ценно от обичта и подкрепата, от духовното просветление и чувството за общност.
Бъдете честити! Хубави празници!

Кметът на община Кърджали д-р инж.Хасан Азис и Общинският съвет
Честитят на всички мюсюлмани свещения празник Курбан Байрам като им пожелават    здраве, щастие и благоденствие! Нека има мир и разбирателство в семействата Ви! Нека тези светли дни ни направят по-добри и единни! Нека това бъде празник  на   добронамереността, състраданието и уважението!
Честит Курбан Байрам!Кметът на Община Джебел Неджми Али и Общинският съвет

Поздравяват всички мюсюлмани в общината по случай Курбан Байрам!

Всеки път, когато заставаме на прага на свещения празник на мюсюлманите-Курбан Байрaм- отново и отново, но по-различен начин, съпреживяваме големия замисъл и смисъл на неговото пречистващо и обновяващо действие.
Пожелаваме на всички братя и сестри мюсюлмани да бъдат силни и единни в преодоляването на поредните несгоди и предизвикателства на живота.
Честит Курбан Байрам!

Kurban Bayramınız Mübarek olsun!Областният управител НИКОЛА ЧАНЕВ 
поздравява мюсюлманите от област Кърджали с настъпването на свещения религиозен празник Курбан Байрам
Бъдете здрави и благочестиви, разумни, щедри и справедливи. Нека Ви спохождат само добри вести и добри гости.  Милосърдието и любовта към ближния да осмислят дните Ви, да Ви дават кураж, да Ви носят утеха и изцеление.
ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК!

Кметът на Община Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет

Поздравяват всички мюсюлмани в общината по случай свещения празник Курбан Байрам! Нека този празник, който учи на мъдрост, направи хората по-добри и отговорни, взаимното уважение помежду ни да расте и заедно да работим за нашето общо бъдеще! Пожелавам на всички мюсюлмани да изживеят радостта от Курбан Байрам, да простят грешките и да подновят обичта си един към друг. Нека този ден бъде празник на веселието и радостта!

Честит празник!

Кметът на Община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет
Поздравявят всички мюсюлмани в общината по случай свещения празник Курбан Байрам!
Приемете най-сърдечните поздравления по случай големия празник Курбан Байрам!
Това е празник посветен на нравствените добродетели и на близостта в човешкото общуване. Бъдете живи, здрави и нека сполуката ви следва във всяко начинание!
Честит празник!

Кметът на Община Момчилград Илкнур Кязим и Общинският съвет
Поздравяват всички мюсюлмани в общината по случай Курбан Байрам!
Това е празник, който ни учи на мъдрост и ни прави още по-отговорни и добронамерени към ближния. Нека съхраним и продължим традицията към закриляне на бедните и страдащите, към почитане хляба на трапезата ни, към живот изпълнен с мир и разбирателство.
Пожелаваме Ви здраве, дълголетие и воля за реализиране на всички добри начинания!

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет
Поздравяват всички мюсюлмани в общината по случай Курбан Байрам!
Нека през тези празнични дни както са отворени вратите на нашите домове за всички роднини и приятели, така да са отворени и сърцата ни за доброто, почтеността и взаимното уважение!
Бъдете живи и здрави и весело посрещане на светлия празник!

Кметът на Община Ардино Изет Шабан и Общинският съвет
Поздравяват всички мюсюлмани със свещения празник Курбан Байрам!
Нека в тези изпълнени с тържество на духа и упование в доброто празнични дни бъдем още по-близо един до друг. Нека всички отворим сърцата си за милосърдие и обич и да покажем, че мъдростта и взаимното уважение ни водят в нашите земни дела.
Честит празник!

Народният представител от ДПС Адлен Шефкет
Убедена съм, че в основата на едно достойно и благоденстващо общество трябва винаги да стои взаимното уважение и разбиране между различните вероизповедания, културни традиции и обичаи на всички негови граждани. Нека всички да съхраним духа на разбирателството и търпимостта, запазвайки дълбоките морални устои на вярата, както и вярата в човещината и търпението, в милосърдието и човешките добродетели!
Честит Курбан Байрам!

Народният представител от ДПС Ерол Мехмед
Уважаеми мюсюлмани, братя и сестри, жители на област Кърджали, приемете моите най-сърдечни поздравления по случай големия празник Курбан Байрам!
Празник като този ни учи на мъдрост и толерантност и ни прави още по-отговорни и по-добронамерени към ближния! Тези ценности, ние трябва да предаваме на следващите поколения!
Честит празник!

Областният съвет на ДПС
Честити свещения празник Курбан Байрам на всички мюсюлмани в областта! Пожелаваме Ви здраве и успехи! Нека този празник, който учи на мъдрост, направи хората още по-добри и отговорни, взаимното уважение помежду ни да расте и заедно да работим за нашето общо бъдеще!

Областният съвет на БСП
Поздравява всички мюсюлмани със свещения празник Курбан Байрам!
Нека в тези изпълнени с тържество на духа и упование в доброто празнични дни бъдем още по-близо един до друг. Нека всички отворим сърцата си за милосърдие и обич и да покажем, че мъдростта и взаимното уважение ни водят в нашите земни дела.
Честит празник!
ПП ГЕРБ честити 
Курбан Байрам на всички мюсюлмани в Кърджалийско. Човек се ражда, за да остави следа след себе си,  да стори непоискано добро и да бъде потребен другиму. Бъдете здрави, сговорни, щастливи и благоразумни. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0