Честитки валят в ДПС за новия областен лидер!

Честитки валят в ДПС за новия областен лидер!

Политическата новина от неделния ден в област Кърджали е, че вече е ясно името на новия областен председател на ДПС. По-осведомените в

Политическата новина от неделния ден в област Кърджали е, че вече е ясно името на новия областен председател на ДПС. По-осведомените в партията, които боравят с информация от централата и са наясно с настроенията на 7-те делегатски групи за отчетно-изборната конференция на 7 ноември, вчера дадоха тон за… честитки. Поздрави „валяха“ по Viber, WhatsApp, Facebook.

Припомняме, че активът спряга 4 имена за мястото на Изет Шабан, който като кмет на Ардино не може да съвместява най-важния политически пост в Източните Родопи и длъжността „кмет на община“. Това са д-р Ерджан Фърънджъ от Кирково, Бедрие Газиюмер от Черноочене, Метин Байрамали от Крумовград и Ресми Мурад от Ардино.

Първата отчетно-изборна конференция на ДПС се проведе в Крумовград. Примерът на тамошните депесари бе последван от областната организация на Младежко ДПС (на снимката), а дистанционен ще бъде и отчетът на ОблС на ДПС, както и изборът на нов председател на 7 ноември.

ДПС в Кърджалийско е най-сплотената областна организация на партията. „По-единни сме от всякога“, казва член на ОблС. На друго място в Родопите кмет от ДПС уволни общински председател на партията – четете по-късно

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0