Черноочене изпрати уникален випуск!

Черноочене изпрати уникален випуск!

Един от най-социално активните класове в близката история на Средно училище „Христо Смирненски“ в село Черноочене беше изпр

Един от най-социално активните класове в близката история на Средно училище „Христо Смирненски“ в село Черноочене беше изпратен с балони, цветя и смях през сълзи.

Така може да се обобщи завършването на абитуриентите от средното школо

На празненството по повод най-светлия празник 24-ти май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, завършващите получиха куп грамоти за успешното си участие в различни международни и национални конкурси.

Припомняме, че за показан отличен успех Община Черноочене награди 9 абитуриенти.

По време на обучението си учениците се запознаха на място с почти всички забележителности и исторически места в района на Черноочене. Популяризираха култовите места и наследството от траките в землищата на селата Ночево, Женда, Небеска, Бели вир и Безводно.

Абитуриентката на Випуск-2021, Илмие Юсуф, събра своите съученици, и стана една от учредителите на  Клуб „Щастливи с нас“ на Български младежки червен кръст към СУ “Христо Смирненски“ в Черноочене. През годините доброволците се включиха в различни благотворителни кампании.

Абитуриентите получиха поздравите на училищното ръководство, най-малките си съученици и преподавателите си.

Исмет ИСМАИЛ, Черноочене

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0