Цветя за медиците и в Крумовград

Цветя за медиците и в Крумовград

За поредна година в Крумовград бе оказано нужното внимание към лекарите, медицинските специалисти и здравните работници за професионалн

За поредна година в Крумовград бе оказано нужното внимание към лекарите, медицинските специалисти и здравните работници за професионалния им празник.

Заместник-кметовете на общината инж. Асен Хаджиев и Неждие Акиф поднесоха на „хората в бяло“, грижещи се за здравето на жителите на общината от МБАЛ „Живот +“, Медицински център „Проф. д-р Никола Милчев“, Филиала на ЦСМП, Дома за стари хора и семейните лекари, цветя и поздравителни адреси от името на кмета на общината.

Поздравителният адрес до медиците:

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

От името на Общинска администрация гр. Крумовград, приемете  най-сърдечни поздравления по повод Световния ден на здравето и професионален празник на здравния работник – 7 април!

На Вас „хората в бяло”, които с душа, сърце и  професионализъм   вдъхвате надежда и упование в моменти на страдание и болка, честитим от все сърце днешния празник, който ще е много по-различен от всички други.

Днес, в условия на пандемия и неизвестност за утрешния ден, Вие отново сте на първа линия  в битката за нашия живот.

Осъзнаваме колко усилия, умения и висока отговорност изисква това, но вярваме, че всички Вие сте избрали своето призвание, за което се изисква голямо сърце и много любов към хората.

Блaгoдapим Ви, чe Ви имa, и чe пpaвитe вcичĸo, ĸoeтo мoжeтe, нeзaвиcимo oт тpyднocтитe,  в  имeтo нa нaй-гoлямoтo чoвeшĸo бoгaтcтвo – здpaвeтo!

Heĸa eнepгиятa и eнтycиaзмът нe Ви нaпycĸaт в нитo eдин миг oт пpoфecиoнaлния Ви път!

Желаем на Вас и семействата Ви здраве, вяра и оптимизъм!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА КРУМОВГРАД ЗАМ.-КМЕТ:  инж.Асен Хаджиев 

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0