Цветелин Гавазов влезе в националното ръководство на Младежи-ГЕРБ

Цветелин Гавазов влезе в националното ръководство на Младежи-ГЕРБ

Областният лидер на Младежи-ГЕРБ Цветелин Гавазов бе избран за член на Националния изпълнителен съвет /НИС/ на организацията. Той ще отстоява интереси

Областният лидер на Младежи-ГЕРБ Цветелин Гавазов бе избран за член на Националния изпълнителен съвет /НИС/ на организацията. Той ще отстоява интересите на региона в ръководството на младежката структура.

Над 600 младежи от цялата страна бяха делегати на проведеното днес в НДК четвърто отчетно-изборно събрание на МГЕРБ.

Сред гостите на форума бяха експремиерът и председател на партията Бойко Борисов, евродепутатът Мария Габриел, народните представители Костадин Ангелов, Деница Сачева, Красимир Вълчев и др.

Групата от Кърджали включваше 15 души, представители на седемте общини в Източните Родопи. За председател на МГЕРБ бе преизбран Георг Георгиев, съобщават от пресцентъра на политическата формация.

„МГЕРБ е силна, защото е низ от силни личности. Станахме една от най-силните и разпознаваеми младежки организации в Европа. ГЕРБ доказа, че младите не са само бъдещето, но и настоящето. Повече от всякога държавата ни се нуждае от усилия за единение и по-добър път“, каза Георг Георгиев. Освен промени в ръководния орган, събранието гласува и поправки в устава.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0