Цветелина е най-добрата в тениса!

Цветелина е най-добрата в тениса!

Поредно отлично представяне на състезателите от Спортен клуб по тенис на маса „Юнак 2005“. През уикенда в Горна Оряховица с

Поредно отлично представяне на състезателите от Спортен клуб по тенис на маса „Юнак 2005“. През уикенда в Горна Оряховица се проведе Държавното индивидуално първенство до 18 години. В състезанието участваха близо 200 тенисисти от цялата страна.

В индивидуалната надпревара за момичета талантливите тенисисти на СКТМ „Юнак“ Цветелина Георгиева и Сиделя Мутлу се представиха отлично и достигнаха до финала. След зрелищен двубой, шампион стана Цветелина Георгиева след победа с 3:1 гейма.

На двойки Цветелина и Сиделя спечелиха сребърните медали. Във финалната среща те загубиха от шампионките Кристина Иванова (Стоянстрой-Пловдив) и Димана Николова (Корабостроител-Варна).

В състезанието взеха участие 9 състезатели от ардинския клуб.

„Гордея се с вас! Поздравявам целия отбор за борбения характер, който показа по време на целия турнир. За пореден път Сиделя и Цветелина показаха шампионски дух и здрава психика, като направиха няколко невероятни обрата“, заяви треньорът на СКТМ „Юнак“ Бейхан Емин. Той изказва сърдечните си благодарности на кмета на община Ардино инж. Изет Шабан за проявеното разбиране и оказаната подкрепа за развитието на тези спортисти в този наш любим спорт.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

24rodopi.com

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0