Цвета Караянчева: Трябва да победим, без нас е хаос и безумие! (видео)

Политическа партия ГЕРБ откри предизборната си кампания в Кърджали сред множество симпатизанти. На срещата присъстваха зам.-председател


Политическа партия ГЕРБ откри предизборната си кампания в Кърджали сред множество симпатизанти. На срещата присъстваха зам.-председателят Даниел Митов, Антон Тодоров и водачът на листата в 9-и МИР Цвета Караянчева, която призова към победа на предстоящите избори.

„Трябва да се мобилизираме този път отново. Трябва да победим, защото без нас има хаос и безумие. България не заслужава това!“, бяха едни от встъпителните думи на „острието“ на ГЕРБ в региона.

„Госпожа Караянчева е може би най-големият политически боец, който аз съм виждал. Вие сте невероятни късметлии, че тя е водач на листата във вашия регион“, заяви Даниел Митов, а Антон Тодоров допълни: „Тя е сигурен, стабилен боец. Няма втора като нея! Не защото съм ваш гост, просто наистина е човек, който кипи от енергия  и изключително целеустремен“.

След което се отправиха критики към служебното правителство.

„Не се търпи. Лъжите, клеветите и безобразията са ежедневие. Това е един първичен бульон от омраза, реваншизъм и всякакви други безобразия. Това е първичен бульон, който не може да роди нищо живо“, каза зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

„През изминалите месеци в управление на служебното правителство виждате какво се случва – хаос и безумие от една група овластени реваншисти. Хора, които влезнаха в Народното събрание да оправят държавата за няколко дни, защото те нямаха желанието да продължат да работят в това НС. Направиха едно недоносче – изборен кодекс, който приемахме на абордаж“, заяви от своя страна Караянчева.

А накрая Митов завърши с думите: “Ако се чудите какво предстои на 11 юли, то е: Били сме ги, бихме ги и пак ще бием, затова на 11 юли с номер 5 в бюлетината!“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0