Цвета Караянчева от Еровете: 12 години съм на терен, имам силата да се боря за вас!

Цвета Караянчева от Еровете: 12 години съм на терен, имам силата да се боря за вас!

Десетки жители на селата Еровете, Дрянова глава, Чичево, Дрангово, Стоманци посрещнаха председателя на Народното събрание и водач на ли

Десетки жители на селата Еровете, Дрянова глава, Чичево, Дрангово, Стоманци посрещнаха председателя на Народното събрание и водач на листата на ГЕРБ Цвета Караянчева в кирковското село Еровете. По нейно настояване правителството на Борисов отпусна 2 млн. лева за възстановяване на съоръжението, което е единствената пътна връзка с околните населени места и общинския център, но от години е в аварийно състояние. „Никой не вярваше, че държавата ще застане на наша страна и ще ни помогне. Но се случи. Парите са осигурени, издадено е разрешението за строеж. До края на годината, живот и здраве, ще имаме нов мост“, каза кметът на Еровете Ридван Емин. „Горда съм, защото дадох обещание пред вас и го изпълних. Доверие се печели трудно. Затова не поемам ангажименти, които не мога да изпълня.


Премиерът Борисов и правителството винаги са работили за това хората да живеят по-добре, независимо в коя точка на България се намират, към кой етнос принадлежат или каква религия изповядват. Убедих го, че трябва да се заделят пари за моста на Еровете. Защото вие го заслужавате. Много политици забравиха откъде са тръгнали. Идват само по време на избори да поискат вашия вот. А когато трябва да се върши работи, никакви ги няма. Аз съм на терен от 12 години. Познавате ме. Обикалям района, разговарям с хората, знам от какво имат нужда. Имам силата и волята да се боря за вас. През времето, в което ГЕРБ управлява, България се промени и вие сте част от промяната. За да има развитие на регионите, е необходима инфраструктура. Дълго време ни обвиняваха, че асфалт не се яде. Е, нека да дойдат тук и да го кажат на вас?! Не дай, боже, да се запали нечия къща или някой да се разболее и да се наложи да го носят на ръце през реката?! Всеки говори отвисоко и отдалеко. А резултат няма. За един народен представител е важно да има жива връзка с хората. Не само в интернет, не на жълтите павета. Искам родопчани да имат добри условия на живот, за да се връщат в родния си край“, заяви Караянчева. Мостът на Еровете е строен преди близо 50 г. В момента подовата конструкция на 130-метровото съоръжение е напълно компрометирана и крие риск за живота и здравето на преминаващите. По нея е невъзможно да преминават автомобили, в това число линейки и коли на Пожарната, което възпрепятства обслужването на населението  и  оказването на първа помощ. Единствената алтернатива е изграждането на нов мост. И това е на път да се случи.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0