Цвета Караянчева за бившия министър на Доган: ГЕРБ са единствена алтернатива, който иска да ни подкрепя, но да не изопачава истината!

„Слушах Мехмед Дикме и искам да поясня. Партия ГЕРБ е единствената алтернатива в смесените региони. Хилядите членове на ГЕРБ, кои

„Слушах Мехмед Дикме и искам да поясня. Партия ГЕРБ е единствената алтернатива в смесените региони. Хилядите членове на ГЕРБ, които от години работят в тези региони, са истинския гарант за недопускането на ДПС във властта. Български турци участват в управлението на партията, общински съветници, областни управители. Който иска нека ни подкрепя , но нека не изопачава истината“.

Това обяви председателят на парламента и областен координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева.

Поводът за коментара й бе изказване на бившия министър на ДПС Мехмед Дикме. Изгоненият от тогавашния премиер Симеонсаксккобургготски и лидера на коалиционния партньор Ахмед Доган ексминистър на земеделието обявил в сутрешния блок на Нова тв, че подкрепя ГЕРБ на изборите. „Това, че постигнахме съгласие за общи действия на парламентарните избори дава отговор дали ГЕРБ ще работи по някаква линия с Доган. Нашето присъствие е отговор на всички спекулации, че от тук нататък ГЕРБ и Бойко Борисов няма път и не може да работи с Доган”, посочи Дикме.

Лидерът на ГЕРБ нахрани мишленце и то запя „Борисов и Пеевски вече не са лоши, зъл е само Доган“ – четете тук

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0