Цвета Караянчева: ГЕРБ-Кърджали стана на 14 години, регионът вече не е нечия крепост

Цвета Караянчева: ГЕРБ-Кърджали стана на 14 години, регионът вече не е нечия крепост

Днес областната структура на ПП ГЕРБ - Кърджали става на 14 години, съобщиха от пресцентъра на партията.В навечерието на парламентарния

Днес областната структура на ПП ГЕРБ – Кърджали става на 14 години, съобщиха от пресцентъра на партията.

В навечерието на парламентарния вот активът е максимално мобилизиран да даде своя принос за поредния изборен триумф на ГЕРБ. По повод годишнината регионалният лидер на партията, председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, поздрави основателите на структурата и всички членове и симпатизанти, които не предадоха каузата  и направиха така, че за Кърджали да не се говори като за нечия крепост или бастион.
От профила си във фейсбук тя от отправи следното послание:  „Четиринадесет години минаха откак на този ден група смели жени и мъже събраха кураж, родолюбие и здрав разум, за да оспорят еднопартийното надмощие над така наречената „крепост на…“.  В рамките на тези четиринадесет години доказахме, че защитата на нашите общи като български граждани права и свободи не зависи от етнос и религия. Много се случи през тези четиринадесет години – някои израснаха до вдъхновяващи лидери в рамките на своята общност, други се опитаха да прехвърлят на нас отговорността за личните си провали. С тези, които устояха, минахме през огън, минахме през порои. Помъдрели сме, по-опитни сме, но вместо уморени, сме още по-силни и още по-жадни за успехи. Честит рожден ден, ГЕРБ – Кърджали!“.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0