Цветан Цветанов: Илия Илиев никога не забрави каузата „Обходен път“ (видео)

Цветан Цветанов: Илия Илиев никога не забрави каузата „Обходен път“ (видео)

„Илия, като бивш областен управител, беше човекът, който никога не забрави каузата за обходния път на Кърджали. Той получи подкрепа от първото п

„Илия, като бивш областен управител, беше човекът, който никога не забрави каузата за обходния път на Кърджали. Той получи подкрепа от първото правителство на Борисов, но това, което се случи впоследствие във втория и третия мандат, е че това не беше на дневен ред. Аз благодаря на всички тези жители, които участват в тази подписка. И днес като си говоря с тях те казват, че не искат да чуят за ГЕРБ и ДПС“, каза председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов, който  посети Кърджали, за да се срещне със симпатизанти и за да подкрепи подетата от тях инициатива-подписката за осигуряване на държавно финансиране за изграждане на обходен път на Кърджали.

“Тази инициатива ще продължи и след изборите, тъй като е инициатива в интерес на хората на Кърджали. Нека всички наши съграждани да се освободят от страха, който е насаден в нашата област. Държавните служители да се отърсят от натиска, общинските служители също. Нека да изразят свободната си воля и правото си на глас“, заяви водачът на листата в 9 МИР Кърджали Илия Илиев.

“Машинното гласуване не се прилага никъде в държавите от Европейския съюз. Представете си до каква степен опорочиха изборния процес с хартиена бюлетина, за да се стигне до въвеждането на задължително машинно гласуване за секциите с над 300 избиратели. Нека да отидем и да гласуваме, защото този път правилата са еднакви за всички. Няма да има този хаос, който създадоха ПП ГЕРБ. Нека да запомним лесно номера, защото сме 2021-ва година, 21 век и 21 номер в бюлетината“, посочи Цветанов, призовавайки за подкрепа на 11 юли.

От „Републиканци за България“ напомнят отново, че желаещите да подкрепят подписката за Обходния път могат да го направят  в четири пункта – на автогарата в града, в кв. „Възрожденци“ срещу комплекс „Зорница, до паметника на Васил Левски в центъра и пред офиса на партията на бул. „България“ 57.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0