Цветанов с коментар за записа с гласа на Борисов и думите за Караянчева

Снимките от спалнята на Бойко Борисов и аудио записа, в който глас, наподобяващ този на премиера, обижда Цвета Караянчева, бяха опре

Снимките от спалнята на Бойко Борисов и аудио записа, в който глас, наподобяващ този на премиера, обижда Цвета Караянчева, бяха определени от бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов като „отвратително нещо“.
„За мен по-важно е, че нямаше позиция нито на парламентарната група, нито на ГЕРБ относно записите, касаещи името на Цвета Караянчева, председателят на българския парламент. Никой не защити нея, никой не застана зад институцията „Народно събрание“, защото ако говорим, че има някаква манипулация, единствената правилна реакцията е да се иска експертиза да докаже достоверността на този запис“, каза Цветан Цветанов в съботния сутрешен блок на бТВ.
Ако експертизата докажела, ча записът е автентичен, „Борисов трябвало публично да се извини с уважение към парламента и към дамата Цвета Караянчева“.
На въпрос, че Борисов направил опит за се извини публично на Караянчева, като я прегърнал пред медиите, Цветанов каза: „Това, което чух от Борисов може би е някакво признаване, че e изрекъл тези думи и се извинява по свой начин, от душа“.
„Аз ще направя политически проект. В момента се обсъжда името на партията, каза Цветанов. До септември ще се събере Инициативният комитет. Искам да дам шанс на всички знаещи и можещи“, обяви бившия втори в ГЕРБ и бивша дясна ръка на премиера Цветан Цветанов.
Той изрази съмнение в искрените пожелания на Бойко Борисов към него за бъдещия му политически проект. Цветанов заяви, че отношенията му с премиера били „никакви“. Поздравили се на Цветница за именния ден на Цветанов. Върнал жеста на премиера за рождения му ден, но Бойко Борисов не му вдигнал. В ГЕРБ отсъствало това, което било в началото – енергия и доверие.
ГЕРБ върви хаотично надолу, а около Борисов има около 10 души, които го държат далеч от реалността, каза още Цветанов.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0