Ходжа Айлин, ходжа Биргюл, Цветан Цветанов: Предсрочни избори в България няма да има!

Ходжа Айлин, ходжа Биргюл, Цветан Цветанов: Предсрочни избори в България няма да има!

Предсрочни парламентарни избори в България няма да има. Поне до ноември ще е рахат. Това го мислят не само ходжа Айлин от Джебел и

Предсрочни парламентарни избори в България няма да има. Поне до ноември ще е рахат.
Това го мислят не само ходжа Айлин от Джебел и ходжа Биргюл от Ахрянско, които са сред най-оборотните ясновидци и „разплитащи“ трудни моменти и препятствия в България, но е и най-важното от последната телевизионна изява на Цветан Цветанов, който дълги години беше най-близкият политик до Бойко Борисов.
Бившият №2 в ГЕРБ (появил се с повече брада, отколкото коса*)обяви, че ще прави нова партия чак през септември.

Изхождайки от това, че знаем кой стои зад новия проект на Цветанов, кои външни сили дърпат конците, кои се опитват да бъдат съставителите на дневния ред в България и т. н., следва да заключим: Независимо дали сте на морския бряг, в планината или просто копаете, косите сено, берете билки или тютюн на село, изкарайте едно незабравимо лято!
Ако пък не можете без дневната доза негативна енергия в социалните мрежи, сайтовете или телевизиите, знайте, че скандалите не целят събарянето на правителството.
Явно юли и август са за почивка и… нестандартните пазарлъци!
24rodopi.com

* Някой в екипа на Цветан Цветанов явно го е „светнал“, че е печелившо да търсят негова прилика с Хосеп Гуардиола (футболна легенда и настоящ наставник на „Манчестър Сити“). Добре, но само с брадата и късата коса нещата няма да се получат, трябва и харизма… 

COMMENTS

WORDPRESS: 0