Хлапе се прави на дилър! Закопчаха го с 8 топчета трева

Хлапе се прави на дилър! Закопчаха го с 8 топчета трева

Двама са задържани с наркотици в хода на специализирана операция за противодействие на притежаването и разпространението на дрога на те

Двама са задържани с наркотици в хода на специализирана операция за противодействие на притежаването и разпространението на дрога на територията на РУ-Кърджали, съобщиха от полицията. При извършен личен обиск на 16-годишен в областния град полицаи открили 8 топчета суха листна маса с общо тегло около 11,5 грама. При направен наркополеви тест веществото реагирало на марихуана. Дрогата е иззета и на съхранение в полицейското управление, непълнолетният е бил задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство по чл.354а, ал.3, т.1 за незаконно притежаване на високорисков наркотик. В РУ-Кърджали в хода на същата операция е задържан 27-годишен, у когото при проверка била намерена суха листна маса – марихуана. Образувано е досъдебно производство. Сектор „Криминална полиция“ и разследващи полицаи продължават работата по двата случая.

Пореден лъже със стаж в НОИ

Досъдебно производство за използване на неистински официални документи пред Териториалното поделение на НОИ е образувано в ОД на МВР с постановление на Районната прокуратура, съобщиха от полицията. В осигурителния институт били внесени трудова книжка и образец за придобит осигурителен стаж с вписани неверни данни в тях. Сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващ полицай работят по случая.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0