Хлапе изнасилвач пипна най-рядкото заболяване?!

Хлапе изнасилвач пипна най-рядкото заболяване?!

Отложиха делото за нападение над старица Хлапе кандидат-изнасилвач пипна едно от най-редките заболявания и… отложи делото срещу

Отложиха делото за нападение над старица


Хлапе кандидат-изнасилвач пипна едно от най-редките заболявания и… отложи делото срещу себе си. 15-годишният трябваше да се яви в съда в Кърджали, но адвокатът му представил пред магистратите медицинска бележка, с която било посочено, че тийнейджърът се нуждаел от едноседмично лечение. В нея било посочено, че той бил контактен на заразен, както и че получил остър трахеит. Това представлява възпаление на трахеята от инфекциозен причинител. В повечето случаи се касае за бактериална инфекция. Остър трахеит обаче е изключително рядко заболяване като се среща при 1 на 1 000 000 случая. В повечето пъти засяга малки деца, при които се проявява като затруднение при дишане.

Припомняме, че 15-годишният трябва да застане пред съда заради опита си да изнасили  възрастна жена в Кърджали. Атаката е била извършена във входа на жилищния блок на 82-годишната дама. Крясъците на пенсионерката накарали съседи да наизлязат и 15-годишният не успял довърши пъкления план.

Тийнейджърът е извършил блудствени действия със старицата, като употребил сила. Деянието било извършено през ноември 2019 г.

Следващият опит извършителят да бъде изправен пред Темида е в края на месец май.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0