Хлапаци и батко потрошиха „Мазда“

Хлапаци и батко потрошиха „Мазда“

19-годишен и четирима непълнолетни счупили огледала, стъкла, спукали гума и деформирали капак на лек автомобил „Мазда“, уст

19-годишен и четирима непълнолетни счупили огледала, стъкла, спукали гума и деформирали капак на лек автомобил „Мазда“, установили полицейски служители от РУ-Кърджали след подаден сигнал. Колата била с прекратена регистрация и паркирана в областния град, посочиха от полицията. Дежурна оперативна група извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават изясняването на случая.

Хулиган наби 56-годишен след скандал на улица

За хулигански действия 21-годишен е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Момчилград, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Около 14 часа на 14 февруари мъжът предизвикал скандал, отправил ругатни и нанесъл удари на 56-годишен. Инцидентът станал на улица в града. Материалите по случая ще бъдат внесени в съда по Указа за борба с дребното хулиганство за налагане на административно наказание.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0