Хлапак на три вида дрога помля три коли с „Мерцедес“

Хлапак на три вида дрога помля три коли с „Мерцедес“

Три вида наркотици отчела пробата на 18-годишен водач, който около 10 часа в сряда в Джебел блъснал три паркирани автомобила, съобщиха

Три вида наркотици отчела пробата на 18-годишен водач, който около 10 часа в сряда в Джебел блъснал три паркирани автомобила, съобщиха от полицията. Младежът се придвижвал с „Мерцедес“ и загубил контрол над управлението. При направения тест за наркотици пробата се оказала положителна за амфетамин, метамфетамин и кокаин. Водачът е бил задържан в РУ-Джебел за срок до 24 часа. Издаден е талон за медицинско изследване и е била взета кръвна проба за анализ. Образувано е досъдебно производство.

При движение на заден ход в село Черноочене 62-годишен водач на „Мерцедес“ не се убедил, че пътят зад него е свободен и ударил 69-годишен пешеходец, който бил прегледан от екип на Центъра за спешна помощ и не пожелал да бъде транспортиран за допълнителен преглед. Тестът на водача за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по Закона за движение по пътищата. 

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0